Pia Kopra Asioita kaunistelematta.

Näistä asioista ihmiset haluavat keskustella toreilla

Kun maahamme tuli n. 35 000 turvapaikanhakijaa 2015-2016 verrattiin tilannetta absurdisti monissa yhteyksissä esimerkiksi suomalaisiin sotalapsiin, jotka lähetettiin viime sotiemme aikana Ruotsiin. Heitä verrattiin evakkoihin, jotka siirtyivät suomalaisina sisemmäksi Suomeen tai suomalaisiin, jotka lähtivät Yhdysvaltoihin maahanmuuttajina.

Viisas suomalainen ymmärtää, ettei tällaisia vertauksia voi tehdä. Suomalaiset matkustivat Yhdysvaltoihin tekemään työtä. He eivät tyrkyttäneet kulttuuriaan ja normejaan sinne, kuten tämän päivän monet turvapaikanhakijat tukijoineen tekevät. Amerikkaan muuttivat ihmiset, jotka halusivat rakentaa paremman elämän. Eurooppaan on parveillut paljon ihmisiä, jotka haluavat, että heille ojennetaan parempi elämä.

Miten meidän pitäisi suhtautua monikulttuuriseen Suomeen? Meidän ei tarvitse eikä pidä tehdä jatkuvasti kompromisseja. Ei voi olla niin, että tänne tulevat määräävät siitä, kuinka me saamme tai emme saa käyttäytyä. On hyvä muistaa, että nämä monet tulijat tulevat sotatoimialueilta, joiden sotkun he joissakin tapauksissa ovat itse aiheuttaneet. He eivät saa tuoda rikollista ja aggressiivista toimintatapaansa Suomeen, eikä tällaista toimintatapaa tarvitse suvaita, saati ymmärtää.

Avoimien rajojen politiikan takia naiset, jotka eivät olisi muuten kohdanneet seksuaalista ahdistelua tai raiskausta ovat nyt joutuneet kokemaan sitä ja ne, jotka ovat vastustaneet tällaista kehitystä on leimattu rasisteiksi. Olisi aika tunnustaa tosiasiat. Uudetkaan tulijat eivät saa uhkailla, raiskata, ryöstää ja tuhota Suomeamme, jonka itsenäisyydestä on taisteltu ja jonka vauraus on kovalla työllä ja vaivalla vuosikymmenien aikana rakennettu.

Turvapaikanhakijat ovat oppineet nopeasti käyttämään viher-vasemmiston opastuksella rasisti-korttia saadakseen tahtonsa läpi. Kun turvapaikanhakijat tulevat Eurooppaan ja alkavat kiljumaan ihmisoikeuksiaan (joissakin tapauksissa etuoikeuksia) täällä ja pystyttävät leirin keskelle Helsingin keskustaa, niin Helsingin virkamiehet ovat polvillaan ja tutisevat pelosta tulla leimatuksi rasistiksi ja leiri saa jatkaa olemassaoloaan.

Meillä on perustuslaillinen oikeus pitää kiinni omasta kulttuuristamme, ylläpitää yhteiskunnallista rauhaa, kunnioittaa omaa uskontoamme tai uskonnottomuuttamme tai mitä tahansa omaa normiamme.  Samoja asioita vaadimme omiltakin kansalaisiltamme.

Kyllä, voimme olla ystävällisiä ja oikeudenmukaisia, mutta samalla meillä on velvollisuus ja oikeus puolustaa omia arvojamme. Meidän tulee ja Suomen hallituksen tulee suojella omia kansalaisiaan eikä uhrata ihmisten turvallisuutta poliittisen korrektiuden nimessä.

Kaikki edellä mainitut asiat ovat ihmisten sydämellä, kun heitä torilla tapaan. Erityisesti helsinkiläisiä harmittaa laittoimien kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden leiri keskellä kaupunkia.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat