Pia Kopra Asioita kaunistelematta.

Monta nuorta elämää on jo vahingoitettu ja monta vielä vahingoittuu?

Lapsiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat niitä pahimpia ja raakalaismaisimpia rikoksia. Tästä kukaan järjissään oleva ihminen ei ole eri mieltä.

Valtamediassa muutamat asiantuntijat ovat väittäneet, että viime aikaiset rikostyypit, lapsiin kohdistuneet joukkoraiskaukset eivät ole uusia.

Väitän, että siinä määrin, kun niitä on nyt paljastunut ja se tapa millä näitä rikoksia on tehty, ei ole tyypillistä omassa kulttuurissamme.  Suomessa esimerkiksi joukkoraiskaus oli lähes tuntematon käsite ennen vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden tulvaa. Se on tuontituote ja varsin barbaarimainen ilmiö. On täysin tekopyhää väittää mitään muuta.

Valitettavasti meillä ei ole enää oikeaa tutkivaa journalismia, koska media on valtaa pitävien hallussa ja voimavarat käytetään niiden jahtaamiseen, jotka ovat jo vuosia varoittaneet näistä ilmiöistä.  Media on auttanut salaamaan ongelmia ja myös facebook on nykyään tässä mukana.

Seksuaalirikoksista on syytetty paljon sosiaalista mediaa. Sillä on osuutensa, mutta se ei ole mikään päädemoni. Lapsia ja nuoria ei pidä myöskään syyllistää, eikä heidän vanhempiaan. Sivistyneessä kulttuurissa lapset ja nuoret jätetään rauhaan, eikä heitä saalisteta lähes systemaattisesti. Joku päästi ketun kanatarhaan.

Selityksiä voi yrittää hakea jostain kaukaa, mutta on valheellista väittää, etteikö tämä rikos-ilmiö liittyisi haittamaahanmuuttoon. Ulkomaalaiset ovat yliedustettuina väkivalta- ja seksuaalirikostilastoissa. Tämän yliedustuksen ovat viranomaisetkin myöntäneet ja tilastot puhuvat puolestaan. 

Viime vuonna yli puolet Helsingin raiskauksista (53,8%) oli ulkomaalaisten tekemiä. Kansallisuuksista ovat korostuneet afganistanilaiset ja irakilaiset, tämän ovat jo todenneet ne suvaitsevatkin ihmiset. Tilastot ovat tilastoja, eivät vihapuhetta.

Viime vuonna lähes 5% lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten epäilyistä oli irakilaisia. Helsingissä v. 2018 poliisille ilmoitettujen seksuaalirikosten määrä kasvoi lähes 50% (47,94%). Poliisihallituksen tilastojen mukaan seksuaalirikosten määrä on kasvanut. Viime vuonna joka 4. seksuaalirikos oli ulkomaalaisen tekemä. Kaikista seksuaalirikoksista koko maassa ulkomaalaisten tekemiä on 25 %, kun ulkomaan kansalaisia Suomessa on n. 5% väestöstä. Jos mukaan laskettaisiin ulkomaalaistaustaiset, olisi luku vieläkin suurempi. Nämä tilastotiedot ovat löydettävissä mediasta viime aikojen uutisista.

Kotoutukseen työnnetyt miljoonat ovat menneet osittain täysin hukkaan. Epäonnistuneen kotoutuksen vaihtoehto tulee olla paluumuuton edistäminen.

On muuten aika ristiriitaista, että joidenkin poliitikkojen mielestä on järkevää kotouttaa turvapaikanhakijoita viemällä heitä päiväkoteihin, kouluihin tai nuorisotaloihin (yli-ikäisiä tp-hakijoita) tapaamaan lapsia ja nuoria tyttöjä. Monet kotoutettavista eivät omassa kulttuurissaankaan saa olla tekemisissä kuin naispuolisten lähisukulaistensa kanssa. Ei mitenkään viisasta kotouttamista ja nyt näemme sen tuloksia.

Yhtä ratkaisua ei ole. Tulee tehdä kaikki mahdolliset toimenpiteet, jotta ei-toivottavat riskiryhmien muuttajat eivät edes pyrkisi Suomeen. Keinoja on, mutta Suomessa tarvitaan nimenomaan poliittista halua.

Nyt kuullaan paljon mitä aiotaan tehdä ja paljon lupauksia varsinkin vanhoilta puolueilta, koska kolmen kuukauden kuluttua ovat eduskuntavaalit.  

Muistakaa, ne ovat aikomuksista! Toimenpiteitä tarvitaan nopeasti, olemme jo monelta osin aivan myöhässä! Maailman pelastamisen halu ei saa mennä omien lasten ja naisten turvallisuuden edelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat